LASHEDOUTLOUD

Het is altijd al mijn droom geweest om een bedrijfje op te starten voor mezelf. Sinds dat ik 8 jaar ben riep ik al ik wil later een winkelketen. Niet een winkel maar een hele keten over de wereld haha! Natuurlijk is dat iets waarover je droomt, maar niet echt realistisch. Ik ben altijd bezig geweest met mode en make-up. Sinds de laatste 2 jaar ben ik me steeds meer gaan verdiepen in make-up. Ik hoor steeds doe er nu is iets mee, begin wat voor jezelf. Dat leek me zo een leuk en goed idee dat ik er nu voor ga. Niet geschoten is altijd mis!

 Wanneer mijn make-up mooi zit voel ik me zelfverzekerd. Vooral als ik mijn wimpers op plak. Het maakt je look compleet en geeft je een sterke blik. Een vrouw moet goed in haar vel zitten en zich zelfverzekerd voelen. Een mooie binnenkant wordt alleen maar gestimuleerd door een mooie verzorgde buitenkant. Wanneer een vrouw zichzelf mooi voelt vinden anderen haar alleen maar mooier. En wimpers geven mij meer zelfvertrouwen.

Hierdoor heb ik besloten om een wimpermerk op te starten. De wimpers zijn er in 6 verschillende stijlen. Van meer naturel naar dramatic lashes. Met goed onderhoud zijn de wimpers 20 tot 30 keer te dragen. 

MINK LASHES

De lashes van Lashedoutloud zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van mink faux haartjes. De lashes zijn 100% cruelty-free, en ieder paar word gesterilliseerd en met de hand geassembleerd om de beste kwaliteit te verzekeren, Dit betekent dat er geen sprake is van dierlijke haren.

 

XOXO Michelle Nouws, eigenaresse van Lashedoutloud

PUT ON SOME LASHES AND SLAY 

 

P.S. volg onze Instagram pagina @lashedoutloud.nl en mijn persoonlijke pagina @michellenouws

 

 

© 2017 - 2022 lashedoutloud | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel